Sakregister och sökfunktion

Vi har just nu en estetiskt inte särskilt tilltalande sökfunktion byggd med ett färdig verktyg från Yahoo. En kul detalj med sökfunktionen är att den visar mest populära sökningar om man klickar på sajtnamnet under. Dessutom finns ett enkelt sakregister.

Frågan är om man skulle försöka bygga det här mer elegant. En möjlighet kunde vara att tagga varje nyhet och artikel, och istället för sakregistret ha ett taggmoln. Där kunde man också lägga en snyggare sökfunktion byggd på antingen Google eller Yahoo.

En plattform för att bygga ett sådant taggbaserat register kan vara Sabros. Den har de flesta funktioner man kan tänkas efterfråga. Vill man göra det enkelt för sig behöver man inte ens integrera det med befintlig plattform och istället manuellt logga in sig för att tagga nya eller uppdaterade artiklar.

Kunde vara intressant om inte annat.

One response to this post.

  1. […] Shuttle, Tagging Sabros är ju ett alternativ till ett sakregister genom taggning som jag ju bloggade om. Ett till alternativ som Tina Ponting förde mig uppmärksamhet till är ScuttlePlus. Hon har en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: