Google vs Yahoo vs Live – Xenical

Låt oss titta hur sökresultaten ser ut för Google, Yahoo respektive Microsoft Live! på sökordet Xenical. Xenical är ju ett bantningsmedel som det spammas friskt kring.

Hur bra respektive sökmotors sökresultat bär därför säga oss en hel del kring hur bra de klarar av att hantera just spam.

Google har ju ett par affilitysajter runt läkemedel topp fyra för Xenical. Kan inte säga att jag gillar det men det är knappast spam. Så Googles topp tio är helt fritt från spam. Stor applåd för Google.

Yahoo överraskar. De tycks ha fått större problem med att hantera spam för Xenical sedan vi kollade senast. Faktiskt är det mesta topp tio spam. Inte trevligt.

Även om Microsoft Live! knappast ger bra sökresultat för Xenical är de nu bättre än de som Yahoo ger. Detta är första gången som Microsoft Live! inte varit sämst kring sådana här spam-sökord. Fortsatt förbättring önskas givetvis.

Annonser

One response to this post.

  1. […] dem för bra länge sedan om det och då tog de tag i problemet. När vi nu tittade över hur känsliga Google, Yahoo och Microsoft Live! var för spam såg vi följande forum i Yahoos sökresultat: […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: