Tips – Långsiktigt nyckelord ”Sommar OS 2016”?

Ganska kul. Jag blev ombedd att länka till en sajt om catering som jag kunde rekommendera då jag använt dem.

Han blev väldigt glad över det och gav mig en bunt länkar till flera av mina bloggar från någon form av katalog han hade på sin blogg.

Jättekul när sådant händer. Särskilt som vi inte förhandlat det. Utan jag bara fick dem fast jag redan länkat honom. Man blir så glad när någon läser igen ens bloggar och tycker att de är bra och länkar till dem.

Ska ge dig en till länk härifrån också!

Bloggar är bra att ha
Jag är ju flera bloggar om sådant som intresserar mig. Det är användbart. Jag kör ju dator helt utan hårddisk och Linux från CD. Så det mesta jag behöver spara använder jag Gmail och bloggar för.

Google är fantastiskt för oss som valt att köra utan hårddisk. Och är det så att informationen tappas och används för bättre sökresultat: Kör hårt! Och används det för att hitta terrorister: Kör på bara!

Konst
Ett område som intresserar mig är konst så jag har en blogg om det också. Jag är ingen konstexpert men jag uppskattar verkligen att uppleva konst och nästan all form av konst. Så jag gjorde bloggen för att samla upplevelser.

Och särskilt tänker jag på sikt, för den bloggen är ett projekt som ska få växa under flera år, utforska konst som budskap. Hur konst kan påverka, styra och manipulera.

Sommar OS 2016 – Logkonst
Det som var lite kul var att när catering killen länkade till min konstblogg gav han en djuplänk till en bloggserie jag har om ”logokonst” (min egen term finns nog något mer vedertaget för det) kring Sommar OS 2016.

Dessa är ju intressanta som konst genom att orterna som söker försöker fånga så mycket i dessa: något om orten, OS-andan, det ska vara lockande o.s.v.

Sommar OS 2016 – Nyckelord
När jag fick länken insåg jag att Sommar OS 2016 faktiskt kan bli ett riktigt värdefullt sökord på sikt. Ni som arbetar med små specialistsajter kanske redan nu borde börja jobba på det?

Själv är jag ju inte särskilt sportintresserad utanför närstrid & yoga och har bara Nyfikenvital förutom mina egna bloggar. Så för mig är det ju inte intressant. Tips för er andra med andra ord!

Catering i Stockholm
Här har jag berättat lite mer om Niklas Olsson som kör Catering i Stockholm. Tack för länken till min konstblogg och får du en till länkrekommendation av din tjänst: Catering i Stockholm. Utmärkt catering!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: