Några till gamla spam-bloggar från LL

De flesta rankar helt ok. Särskilt när man betänker att de till 100% förutom ändrade länkar och introduktion av smaklösa ord ofta i lång rad i samma färg som bakgrunden. En del av dem hann aldrig få särskilt många länkar innan LL kvävdes.

Jag har listor på oerhört många fler men jag roade mig här med att ta med några som jag ”naturligt” sett på sökningar jag brukar ta mig en titt. En del av dem påstås av och till vara borttagna men det varierar verkligen över tiden.

GI
Den sista bloggningen är plagiat från oss. Nuvarande version har vi här: GI för nybörjare. Den näst senaste är möjligen plagierad från oss medan övriga är stulna från andra.

http://gi-bantning.blogspot.com/

GI är ett stort sökord även om det knappast är starkt när det kommer till konvertering.

Rosenrot
Jaha. Rosenrot är ett bra sökord. Lämpligen eftersom det är ett potent kosttillskott som påverkar centralanervsystemet och stora delar av kroppen utvecklar eller köper man in ett seriöst material som man låter faktagranska oberoende. Det var i alla fall vad vi gjorde för huvudsidan.

LL tyckte det var enklare att plagiera diverse sajter:

http://rosenrot-rhodiola-rosea.blogspot.com/

(Notera länkarna i bloggrullen här och på övriga. Alla sajter där är plagiat och de som syns där är endast ett väldigt litet urval av vad han ställde till med).

Det mesta denna blogg om rosenrot är plagiat uppdelat eller i helhet av sin dåvarande version av vår huvudsida för rosenrot och den här recensionen om färsk rosenrot vi fick och skrev om. Men Netdoktor blev också plagierade: Rosenrot och Rosenrot.se på en av deras undersidor. Även något som heter ”Brainboost”: http://www.brainboost.se/rosenrot.asp.

Omega-3
Utan att ha lus läst allt så tror jag allt är plagierat från oss.

http://fiskolja-omega-3.blogspot.com/

Annonser

2 responses to this post.

  1. Posted by Jonnhy on januari 6, 2008 at 15:09

    Läder Lasse lever i bästa välmåga,dock sitter på Södertälje anstalen! Såg du inte honom på nyheterna?? För ett tag sedan?? Då det var rättegång om falska viagra.

  2. Den är 32 år. D.v.s. torde vara hans sista samarbetspartner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: