Sökresultat för Nyfiken vital på Google

De här sökresultaten har vi följt tidigare här i samband med spam som stulit innehåll. Där kan det därför vara intressant att ta sig en titt på hur det ser ut idag 2009.

Nyfiken vital
För Nyfiken vital (Google.se) har vi naturligtvis först startsidan för vår nättidning: www.nyfikenvital.org. På plats två ligger just nu ”Om-sidan” men det brukar variera mellan olika av våra större artiklar.

På plats tre har vi www.nyfikenvital.net vilket är nättidningens officiella blogg. Forum:et forum.nyfikenvital.org har fyra medan den officiella bloggen har fem med Nyfiken vital – Blogg: Nya annonser: Vitaminbutiken (d.v .s. vi har ”uppbrytna” sökresultat just nu vilket Google gör ibland).

Sedan har vi en blogg som tipsar om Nyfiken vital: Nakna Sanningen: Nyfiken Vital. Följd på den ligger den här bloggen. Därefter vår katalog: katalogen.nyfikenvital.org/ .

Plats nio har Nyfiken vital på Bloggy: nyfikenvital.bloggy.se. Idéen med den är att ge ytterligare en möjlighet för att få artikelförslag, rapporter om kvalitetsproblem m.m. från läsarna förutom e-post och den officiella bloggen.

Slutligen på plats tio ligger en spam-blogg som stulit innehåll från nättidningen: nyfikenvital.blogspot.com. Den tillhör med andra ord inte oss.

Huvudsakligen ganska ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: